Uncategorized

Lille update

September 19, 2017

Hej folkens!
Jeg vil lige give jer en lille update om, hvad jeg har lavet sidste uge.
Jeg kom om op efterskolen søndag aften, så den aften pakkede jeg bare ud og var sammen med mine venner.

Mandag 11/9 havde jeg Journa10 og fritime om dagen. Vi havde fritime i Journa10, fordi vi om aftenen skulle til Løgstør cup og interviewe nogle mennesker om, hvad de synes om arrangementet.

Tirsdag 12/9skulle hele skolen ud på Adventure race. Vi blev delt op i hold, så dem der ville cykle kort rute kom sammen, og dem der ville cykle lang rute kom sammen. Kort rute skulle cykle 40 km, men mit hold nåede ikke spor mange poster, så vi cyklede kun omkring 25 km. Nogle af aktiviteterne bød på grin, udfordring og samarbejde. Det var en virkelig sjov dag, med en masse sjove aktiviteter.

Onsdag 13/9 havde alle trivselssamtaler. I Journa10 skulle vi arbejde selv. Vi skulle skrive en reportage og en novelle. Der skete ikke spor meget.

Torsdag 14/9 skulle vi arbejde selv i Journa10. Vi fik fri allerede kl 15, fordi der var forlænget weekend.

Fredag, lørdag og søndag slappede jeg af, og var sammen med mine veninder.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply